1

Onderwerp: nougatine in botercreme

Binnenkort ga ik een taart maken die ik helaas zal moeten invriezen (de ontvanger weet er van).
Nu willen ze graag nougatine door de botercreme.
Blijft dat knapperig, of wordt dat helemaal week? En dan ook nog rekening houdend met het invriezen.

Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat
www.facebook.com/cakebym

2 Laatst bewerkt door Tigrasas (09-04-2015 21:42)

Re: nougatine in botercreme

Het bljft niet knapperig en wordt niet week, maar taai

www.dezoeteverleiding.com Ik kan ook printen op ouwel en frosty! Kijk ook eens op mijn Facebookpagina www.facebook.com/dezoeteverleidingbreda

3

Re: nougatine in botercreme

Aha! Dank je!
Ik had al zo'n vermoeden dat het niet goed zou gaan.
Heb je toevallig ook een idee voor een alternatief?

Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat
www.facebook.com/cakebym

4

Re: nougatine in botercreme

Hele malthesers erdoor doen? Als je ze breekt, worden ze zacht heb ik laatst ondervonden. Maar wellicht als je ze heel laat, gaat het wel goed. Anders wellicht wat uitproberen in een klein beetje creme in de vriezer? Een alternatief dat niet smelt, zijn chocoladestukjes, maar dat smaakt natuurlijk heel anders dan nougatine. Ik hoop dat er nog meer ideeen komen voor je.

Tieneke