Onderwerp: Welke topping? Red velvet of cocos creame cheese?
Ik zit volop in de voorbereidingen voor het "ccfestival" voor mijn dochter haar verjaardag.
Ik heb deze week botercreme (met melk enzo,..) uitgeprobeerd.
Maar ik vind dat te zwaar en te hard.
In New York ga ik altijd een cc halen en die heeft echt een smeuïge topping.
Ik wil eerder zoiets en vroeg me af of dit die bekende Red Velvet topping is (ik heb het no gniet gemaakt of geproefd)
Maar dan kwam ik ook een cocostopping tegen die er ook wel lekker uitzag.
Ik geef even de ingrédienten mee.
RV: 300 gr poedersuiker, 50 gr roomboter en 125gr roomkaas
Cocos: 450 gr roomkaas, 225gr roomboter en 125 g poedersuiker, cocos
Ik vind de verschillen tussen beide recepten vrij groot. en ik weet niet waar ik me aan mag verwachten.
Wie kan mij helpen bij de keuze van mijn frosting?
Thx