1

Onderwerp: Biscuit kleuren met kersensap?

Hallo!

Is het mogelijk om kersensap aan het basisbiscuit (recept van de site) toe te voegen om een roze kleur te krijgen?
Of mislukt het biscuit dan?

En wat zijn andere goedkope alternatieven om het biscuit te kleuren? Vind het zonde om kleurstoffen te kopen namelijk.

Groetjes,
Nynke

2

Re: Biscuit kleuren met kersensap?

Er staat geen vocht in het recept dus ik denk dat het dan mis gaat, als je de mix gebruikt zou je het water door kersensap kunnen vervangen maar weet niet of het dan genoeg kleur geeft. :think:

maar misschien dat iemand anders de oplossing weet :)

3

Re: Biscuit kleuren met kersensap?

Ik denk dat je niet genoeg kleur krijgt. En je kunt inderdaad alleen het vocht wat al in het recept staat vervangen. Als je meer toevoegt mislukt je biscuit.

Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat
www.facebook.com/cakebym

4

Re: Biscuit kleuren met kersensap?

Misschien met bietensap, zag ik laatst bij Rudolph, kleurt sterk en schijn je niet te proeven.

5

Re: Biscuit kleuren met kersensap?

Inderdaad niet extra toevoegen, maar dan het water vervangen door het sap. Zoals hierboven ook gezegd zou ik ook bietensap gebruiken.

6

Re: Biscuit kleuren met kersensap?

Hier heb ik echt nog nooit aan gedacht! Wat een idee!
Ga het binnenkort eens proberen met bietensap, leuk!

Uit je dak met GEBAK!!!!