1

Onderwerp: Appelkanjer

mijn vrouw is gek op appelkanjer van een bekende bakker Vos.....p. Nu wil ik deze voor haar maken hebben jullie een recept?

2

Re: Appelkanjer

tsja, dan is op z'n minst een foto handig, want ik ken geen bakker Vos.... :)

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

3 Laatst bewerkt door ronb41 (12-03-2015 22:23)

Re: Appelkanjer

http://s23.postimg.org/sve3gfuiv/image.jpg

4 Laatst bewerkt door Carien (12-03-2015 22:33)

Re: Appelkanjer

ik denk een gewone appelflap met Victoriabeslag :-)

Victoriabeslag
•    150 g geschaafde amandelen
•    150 g suiker
•    1  eiwit

Noten en suiker mengen
deze samen met een eiwit tot een goed mengsel maken, en op bakpapier bakken in de oven.

oventemperatuur 175graden
baktijd - 20 min

nu dus niet op een bakplaat, maar op die appelflap smeren  ;)

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

5

Re: Appelkanjer

Dank je ik morgen uit proberen

6

Re: Appelkanjer

Ik kan je linkje niet bekijken omdat mijn virus scanner het tegen houdt maar hier in Zutphen is een bakker die ook appel kanjers maakt. Dus ik weet wat je bedoelt.
Net wat Carien zegt bladerdeeg vullen met appelstukjes en daar het Victoria beslag opsmeren, na het bakken met poeder suiker bestrooien evt met een beetje kaneel erdoor.

Laat je weten of het gelukt is ?

Christine.