1

Onderwerp: monchou vulling met champagme

Heeft er al eens iemand een monchou taart gemaakt uit een pakje en het water vervangen voor champagne/cava/prosecco?
Wat is daar het resultaat van? Ben nl op zoek naar iets wat daar van weg heeft maar dan met een champagne smaakje.

2

Re: monchou vulling met champagme

Hmmm dat klinkt best goed. :y
Probeer jij het even?  :+

3

Re: monchou vulling met champagme

Dat heb ik nog nooit gedaan. Wel heb ik bij kwarktaart het water vervangen voor dubbelfrisss. Dat werkte heel erg goed dus waarom zou het bij Monchou niet werken...

Bij deze heb ik dat bijv. gedaan:
http://www.cakesandcookiesbyhomemaade.b … taart.html

Je vindt mijn taarten ook op Facebook: https://www.facebook.com/bakkriebels/
Wat meer lezen bij mijn baksels? http://bakkriebels.nl/

4

Re: monchou vulling met champagme

Ik heb gister idd het water gedeelte voor bij de naturel kwark taart vervangen voor chardonay..mn partner vond het lekker in zelf vond hem sterk qua smaak
Misschien volgende keer niet het gehele deel vervangen maar 50% of zelfs nog minder. Wilde het graag subtiel houden. Nu denk ik zelf dat gewoon champagne creme maken met evt een extra gelatine blaadje er bij en zo een koekbodem met aardbeitjrs er op dat dat eigenlijk ook wel makkelijk is. En lekker. Mn doel was in iederegeval een soort van monchou/kwark taart maar dan met champagne smaak.
iemand nog suggesties?