1

Onderwerp: Slagroom en harde chocola

Hallo,

Ik wil  een taart maken en slagroom eromheen smeren en ik vroeg me af of ik dan nog op die slagroom op de een of andere een buitenlaag van chocolade kon maken? Hoe maak ik een harde buitenkant van chocolade voor mijn taart?
Alvast bedankt!

Seda  :)

2

Re: Slagroom en harde chocola

Ik denk dat dat alleen lukt door hem te overgieten met getempereerde chocola. Maar dan moet je niet eerst afsmeren met slagroom. Dat houdt niet, denk dat je slagroom wegdrijft.

Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat
www.facebook.com/cakebym

3

Re: Slagroom en harde chocola

Of gewoon chocosticks eromheen zetten, of zo'n uitgesmeerde plak chocolade - hoe dat dan ook mag heten.

--------------------------------------------------------
Wie ben ik om aan mezelf te twijfelen. (Loesje)

4 Laatst bewerkt door Siena (04-03-2015 12:46)

Re: Slagroom en harde chocola

Of bakpapier om je bakblik doen, daar gesmolten chocolade op spuiten, hard laten worden,  losmaken & om de taart zetten.
Gaat het makkelijkst in twee helften.

website: One of a Cake! of www.facebook.com/OneOfaCake
ook voor prints op ouwel & frosty!

5

Re: Slagroom en harde chocola

Gesmolten chocola uitstrijken op bakpapier, oprollen en in de koelkast leggen en als het afgekoeld is kun je breken of breekt vanzelf bij het afrollen en kun je dit tegen de zijkant van je taart zetten.

Je kunt het ook gewoon buiten de koelkast laten uitharden en er dan met papier en al tegenaan plakken dan voorzichtig het papier verwijderen.

Christine.