Onderwerp: welke botercreme icm een koelkast vulling
Hallo,
Ik probeer zoveel mogelijk te leren, en nu heb ik dus weer een vraagje
Ik had pas een taart gemaakt met als vulling Zwisterse room en een laagje Meringue botercreme.. nu bleek dat de vulling van meringue botercreme even buiten de koelkast op temperatuur moet komen zodat hij niet te hard is als die gegeten word, maar de Zwitserse room moet dus eigenlijk in de koelkast blijven.. hmmm daar had ik niet aan gedacht, hij was voor mijn zus en die heeft hem een uurtje van tevoren uit koelkast gehaald en bleef erg koud van binnen, is dus ook goed gegaan, de botercreme was zelfs nog ietsje te hard.
Maar mijn vraag is nu dus eigenlijk welke botercreme gebruik je nu dan eigenlijk als vulling in combinatie met een vulling die in de koelkast moet? en laat je een taart met koelkast vulling helemaal niet buiten de koelkast staan? omdat ik lees dat de meeste taarten wel een uurtje van tevoren uit de koelkast gehaald worden.
Ik zou natuurlijk die van Funcake mix kunnen gebruiken, of een andere ..? ik vind juist de meringue botercreme wel lekker.
groetjes en bedankt.