Onderwerp: Kekszrollade of Biskwierollade met kokos /Hu. recept
Ingrediënten:
Voor het "deeg": 250g gemalen/poeder/ Maria biskwie
100g poedersuiker
100ml sterke koffie of melk /Denk er aan kinderen!/
2el.kakaopoeder zonder suiker
1el Rum /Denk er aan kinderen!/
evt nog een klein beetje melk
Vulling: 100g ongezouten en zachte roomboter
100g poedersuiker
50g kokosrasp
Voor de heele rollade te bedekken: extra kokosrasp
Bereiding:Het ingrediënten van het "deeg"samen mengen en een deegballetje vormen.
Tussen 2 plasticzak uitrollen met een deegroller/vierkante vorm ongv. 0,4cm dik/
Vulling: Het zachte boter met de poedersuiker samen mengen en goed uitwerken "schuimig.
Dan mag de kokosrasp bij en evt rum en vaniljesuiker.
Vullen: De vulling smeerje op het bruine deeg en met de hulp van de plasticfolie rol je op.
Bestrooien met kokorasp . In het koelkast laat je rusten paar uurtjes en dan smullen maar.
Voor: ewielage :Kokosstaafjes
Van deze bruine deeg"zonder vulling kunje kokosstaafjes maken en in kokosrasp rollen.