Onderwerp: Basis biscuit bakken in Silverwood bakpan
Hallo allemaal,
Ik heb even een vraag en hoop op wat goede tips.
Gisteren heb ik voor het eerst basisbiscuit (met maizena) van deze site gemaakt, in een vierkante Silverwood bakpan van 30 x 30 cm. Ik heb de hoeveelheden gebruikt uit de tabellen van deze site.
De biscuit was heel luchtig en smaakte goed, alleen was de biscuit niet zo hoog (4-5 cm hoog). Toen ik de bloem door het ei-suiker mengsel spatelde, was ik daar wel even mee bezig (15 min ongeveer). Ik heb de biscuit ongeveer 40 minuten gebakken op 160 graden (hetelucht oven) en hierna direct uit de bakvorm gehaald en op een taartrooster gestort. De biscuit was ook erg plakkerig na het afkoelen (bleef plakken aan het taartrooster). Nu vraag ik me af of er iemand ook ervaring heeft met het bakken van basisbiscuit in de Silverwood bakpan? En nog tips heeft voor mij? Alvast bedankt!