1

Onderwerp: De eerste voor dit jaar: Biertjuh?!

Zo ik stap even van het roze en girly af ;)
De eerste taart voor 2015 past in een totaal ander plaatje. Twee taartjes voor een vriend die zijn 27e verjaardag vierde. Hij heeft geen hobby's (meer)... Lastig om dan iets te verzinnen. Met hulp van zijn vrouw, (die hem beter kent dan ik, haha) is dit het geworden:

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10896835_1579765245593870_4988429701247966495_n.jpg?oh=ba5229f2496a0a596533211f04d1001c&oe=552484E2&__gda__=1429221512_aac2199d93d65b43dd68a70668ca5e7c

https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10395820_1579765252260536_6438083968077733423_n.jpg?oh=35582c05050686f361f16f2e1544e625&oe=552879A8

Mochten jullie het leuk vinden dan kun je hier nog wat meer lezen over deze taartjes:
http://www.cakesandcookiesbyhomemaade.b … rtjuh.html

Je vindt mijn taarten ook op Facebook: https://www.facebook.com/bakkriebels/
Wat meer lezen bij mijn baksels? http://bakkriebels.nl/

Re: De eerste voor dit jaar: Biertjuh?!

Gaaf gedaan, zeg! Hoe heb je het ijs zo ijserig gekregen?

3

Re: De eerste voor dit jaar: Biertjuh?!

heel leuk!

neem ook eens een kijkje op mijn Facebook site: taartengoed

4

Re: De eerste voor dit jaar: Biertjuh?!

Ik vroeg mij ook al af hoe je het ijs had gemaakt, maar gelukkig heb je dat op de blog al geschreven. Leuke taart! Het ijs ziet er superecht uit.

Tieneke

5

Re: De eerste voor dit jaar: Biertjuh?!

Geen roze dan maar wel een super leuke en mooie taart, allebei en goed hoe je dat allemaal met de hand hebt gedaan :thumb:

Je hebt het ijs van suiker gemaakt, eerst laten smelten en dan in stukjes gebroken of zo?

Heel erg leuk hoor :)

6

Re: De eerste voor dit jaar: Biertjuh?!

wat gaaf gedaan

https://www.facebook.com/pages/Jacakeli … 593?ref=hl
als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat !

7

Re: De eerste voor dit jaar: Biertjuh?!

Supergaaf!!

Bakrecepten om je vingers bij af te likken? Zoek mij op Pinterest ( valerievdmeer ) en kijk bij mijn Cakelicious recepten! Because we love cake

8

Re: De eerste voor dit jaar: Biertjuh?!

Dankjewel, allemaal!

Voor het in heb ik 100 gram fijne kristalsuiker met 30 gram water 10 minuten op een heel laag vuurtje laten koken, zonder te roeren. Wel oppassen dat het niet verkleurt. Daarna op een bakplaat met bakpapier bekleed, uit laten harden. Wel even een uurtje in de vriezer gezet. Daarna nog 2 dagen op het aanrecht verder uit laten harden. En net voor het op de taart ging heb ik er stukje van gebroken.

Je vindt mijn taarten ook op Facebook: https://www.facebook.com/bakkriebels/
Wat meer lezen bij mijn baksels? http://bakkriebels.nl/

9

Re: De eerste voor dit jaar: Biertjuh?!

gaaf hoor