Onderwerp: Baktijd vierkante vorm
Hoi allemaal!
Wie helpt mij uit de brand?
Ik moet een taart maken met mijn vierkante vorm, 25x25x7.5.
De laatste keer dat ik dat deed was hij te droog en de zijkanten hard, niet zoals t hoort dus. Geen idee meer welke temperatuur ik de oven toen had gezet, ik denk zoals bij de normale 20x20 vorm. Welke temperatuur moet ik gebruiken en het belangrijkste hoelang voor hij mooi gaar is???
Ik wil er 8 eieren in doen, 520gr mix en 52ml water, daar kwam ik op uit via de tabel als ik het goed gedaan heb?
Er gaat 4 liter water in de vorm en dan kan er nog een mini laagje op, het is wel belangrijk dat de taart goed hoog is aangezien er echt 25 blokjes uitmoeten voor 25 personen.
Wie van de medebaksters heeft ervaring met bakken met deze vorm? Ik heb een normale electrische oven. Hij moet echt in 1x lukken aangezien ik m donderdagochtend moet maken en savonds moet decoreren, vrijdag werk ik ook de hele dag en avond en die avond word hij gehaald voor t feest zaterdag. Help!