1

Onderwerp: Afsmeren en versieren

Hey hey,

Ik dien een stapltaart te maken afgesmeerd met witte chocoladeganache.
Is het beter af te smeren of te overgieten ?

De taarten zullen 25cm, 20cm en 15 cm zijn.
Iemand die me kan zeggen hoeveel witte chocolade en room ik nodig heb ? (ongeveer)

Hoe kan ik suikerpasta bloemen vastmaken op deze taart ?

Grtjs

2

Re: Afsmeren en versieren

Als je de taart strak wilt: afsmeren!

website: One of a Cake! of www.facebook.com/OneOfaCake
ook voor prints op ouwel & frosty!

3

Re: Afsmeren en versieren

Ben het eens met Siena: afsmeren.Dat is de enige manier om het echt strak te krijgen.
Bloemen kun je bevestigen met een beetje ganache of chocola. Anders met royal icing.
Hoeveelheden weet ik zo even niet.

Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat
www.facebook.com/cakebym

4

Re: Afsmeren en versieren

hoeveelheden, kijk even bij de recepten op deze site, staat daar niet een hoeveelheid bij vermeld en voor welke taart formaat die is?

www.dezoeteverleiding.com Ik kan ook printen op ouwel en frosty! Kijk ook eens op mijn Facebookpagina www.facebook.com/dezoeteverleidingbreda