Onderwerp: Gevogeld met gevulde speculaas en pepernotendeeg
Ik dacht weer eens na en probeerde wat.
De pepernoten zijn groot en er zit een laagje chocolade tussen en de gevulde speculaas spreekt voor zich denk ik
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Klein & fijn: Cupcakes, koekjes & los suikerwerk » Gevogeld met gevulde speculaas en pepernotendeeg
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik dacht weer eens na en probeerde wat.
De pepernoten zijn groot en er zit een laagje chocolade tussen en de gevulde speculaas spreekt voor zich denk ik
Het tulbandje is mijn favoriet, heel leuk.
Volgens mij ruikt het altijd heerlijk in jouw huis. Dit ook weer, zo gaaf!
Hartelijk dank voor jullie leuke reactie
ik zag ze op facebook en dacht gelijk wauw alweer zoiets moois en lekkers
ik zag ze op facebook en dacht gelijk wauw alweer zoiets moois en lekkers
Dankjewel Mistey
Hai,
ik zag vandaag bij de Lidl toevallig een rode siliconen bakvorm voor 6 mini-tulbandjes. Heb jij die ook hier gebruikt?
Whaauw ziet er lekker uit!
Hai,
ik zag vandaag bij de Lidl toevallig een rode siliconen bakvorm voor 6 mini-tulbandjes. Heb jij die ook hier gebruikt?
Hallo Nokkie
Nee ik heb die van de oldenhof kookwinkel gebruikt zie onderstaande
Maar ik denk dat het niet uitmaakt met welke je het doet hoor
Groetjes Marion
Super leuk en lekker weer
mag je morgen wel een klein stukje?
Super leuk en lekker weer
![]()
mag je morgen wel een klein stukje?
Nou het ligt hier al een paar dagen maar nee ik ga het maar niet doen want dit is zoveel calorieën.
Ik wacht wel even tot met de kerst haha.
Ik wil nl. dinsdag de 8 ons kwijt die me dan zet op 20 kilo gewichtsverlies dus ik hou het nog maar even vol en dat terwijl ik gevulde speculaas zo ontzettend lekker vind
Super knap van je en ik zal dinsdag voor je duimen dat het er af is . echt super van je
Super knap van je en ik zal dinsdag voor je duimen dat het er af is . echt super van je
![]()
Dankjewel
Bedankt voor jouw info over de bakvormpjes.
20 kilo, dat is niet niks. Petje af.
Bedankt voor jouw info over de bakvormpjes.
20 kilo, dat is niet niks. Petje af.
Dankjewel
Ziet er heerlijk uit!
Ziet er heerlijk uit!
Hai, ben ik weer.
Zou je de hoeveelheid van de ingrediënten willen delen?
Je gebruikt denk ik Koopmans Speculaas?
(.. gram Koopmans Speculaas
.. gram roomboter
.. gram spijs
.. ei
.. water)
En weeg jij de tulbandjes ook af?
Hai, ben ik weer.
Zou je de hoeveelheid van de ingrediënten willen delen?
Je gebruikt denk ik Koopmans Speculaas?
(.. gram Koopmans Speculaas
.. gram roomboter
.. gram spijs
.. ei
.. water)
En weeg jij de tulbandjes ook af?
Ik maak inderdaad degene van koopmans en heb gewoon e beschrijving gevolgd dus gewoon even het pak lezen
Ik heb wel dezelfde hoeveelheid in de tulbandjes gedaan en had het afgewogen maar weet zo even niet meer hoeveel ik er heb in gedaan.
Ik had uit het pak ook nog dat kleine bloemvormige taartje gemaakt dus je moet niet alles gebruiken voor de tulbandjes want dan heb je te veel.
Ik heb ze gevuld tot het eerste randje ( dus niet tot helemaal bovenaan het randje. )
Sorry dat ik de hoeveelheid even niet meer uit mijn hoofd weet.
Geeft niet, het is al fijn dat je reageert.
Geeft niet, het is al fijn dat je reageert.
Ik reageer altijd op de vragen die ik krijg want vind dat wel zo netjes.
Ik houd er niet van leuke reactie's te krijgen om vervolgens geen vragen te beantwoorden dat vind ik niet kunnen.
Als je een leuke reactie wilt krijgen dan vind ik ook dat je de moeite wel mag nemen een vraag te beantwoorden
Dus mocht je een vraag hebben vraag gerust hoor
, dit wordt door veel minder ervaren bakkers zoals ik erg gewaardeerd.
Ik ben benieuwd wat voor lekkers je nog meer voor ons in petto hebt.
, dit wordt door veel minder ervaren bakkers zoals ik erg gewaardeerd.
Ik ben benieuwd wat voor lekkers je nog meer voor ons in petto hebt.
Ik ben ook maar een gewone thuisbakster hoor en verder niks dus misschien dat het daar aan ligt
Maar dan nog vind ik dat je best mag antwoorden want anders moet je hier je creaties niet plaatsen vind ik.
Deze site is om te showen en te delen maar vaak is het vaker showen dan delen
Hai Het was er nog niet van gekomen om ze te maken. Hopelijk nu wel. Hoe lang bak je ze en op welke temperatuur? 15 minuten op 180 graden conventioneel??
Hai Het was er nog niet van gekomen om ze te maken. Hopelijk nu wel. Hoe lang bak je ze en op welke temperatuur? 15 minuten op 180 graden conventioneel??
Ik heb een heteluchtoven en zet mijn oven altijd 20 graden lager omdat hij warmer wordt dan hij aangeeft maar ik bakte hem dus op 160 graden en inderdaad iets van 15/20 minuten.
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Klein & fijn: Cupcakes, koekjes & los suikerwerk » Gevogeld met gevulde speculaas en pepernotendeeg
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.