1

Onderwerp: marsepein van bouwhuis of zeelandia

Welke vinden jullie beter ik ben zo aan het twijfelen.
Wil eens iets anders proberen dan funcakes.

Groetjes joke

Re: marsepein van bouwhuis of zeelandia

Hoi,

Ik maak alleen nog taarten van marsepein van Zeelandia, vind ik de BESTE, lekker soepel en lekker van smaak, nooit problemen met taarten bedekken..  Ik heb afgelopen week marsepein gebruikt van een ander merk (zal het niet noemen en was geen bouwhuis), maar het scheurde bij het bedekken van het taartkapsel.
Natuurlijk heeft iedereen een eigen mening en voorkeur.

3

Re: marsepein van bouwhuis of zeelandia

Dank je wel voor je reactie hopelijk krijg ik nog meer reacties

Groetjes joke

4

Re: marsepein van bouwhuis of zeelandia

Ik heb geen ervaring met de marsepein van Bouwhuis, maar ben erg tevreden over Zeelandia. Heerlijk van smaak, soepel, goed te kleuren, enz.

5

Re: marsepein van bouwhuis of zeelandia

Ik vind ze praktisch gelijk. Bij Bouwhuis is de amandelsmaak iets sterker. Beiden erg lekker.
Maar qua verwerking en bekleding vind ik ze allebei gelijk.
Ik gebruik ze allebei, net waar ik makkelijker aan kan komen.

6

Re: marsepein van bouwhuis of zeelandia

Ik vind ze praktisch gelijk. Bij Bouwhuis is de amandelsmaak iets sterker. Beiden erg lekker.
Maar qua verwerking en bekleding vind ik ze allebei gelijk.
Ik gebruik ze allebei, net waar ik makkelijker aan kan komen.

7

Re: marsepein van bouwhuis of zeelandia

Zeelandia rules!!!  :D  :thumb:  :thumb:  :thumb:

8

Re: marsepein van bouwhuis of zeelandia

Hier ook een Zeelandia gebruiker, vind het heerlijk soepel en makkelijk voor bekleden maar... heb die van Bouwhuis nog nooit geprobeerd!