1 Laatst bewerkt door Lorraine (19-11-2014 20:41)

Onderwerp: Botercreme met vlokken?

Hallo allemaal,

Heb een vraagje, kan je door de botercreme (die je gebruikt om te vullen ) vlokken doen?
Heb je ook een soort van "bite" toch?

Groetjes

Groetjes Lorraine

2

Re: Botercreme met vlokken?

Ik denk dat die heel snel zacht worden en als een soort chocoladekloddertjes in de bc zitten. Hou je niet veel bite meer over. Ik zou eerder gaan voor fijngehakte of geraspte chocolade.

Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat
www.facebook.com/cakebym

3

Re: Botercreme met vlokken?

Chocolade krullen blijven ook krokant, ik bedoel die van Callebaut

www.dezoeteverleiding.com Ik kan ook printen op ouwel en frosty! Kijk ook eens op mijn Facebookpagina www.facebook.com/dezoeteverleidingbreda