1

Onderwerp: Mamma Mia!

Marja is een Abba fan, maar wat verzin je daar nu op  :/ Lievelingskleur is rood dus dat was simpel haha. Haar dochter die hem als verassing had bestel vond hem helemaal top, dus ik was ook gerust. Gevuld met meringue choco en vanille creme met malteser ballen.

http://www.mijnalbum.nl/Foto-XGNSQV6Y-D.jpg
http://www.mijnalbum.nl/Foto-VF3MLZKN-D.jpg

Bedankt voor kijken en jullie mening  :)

Life can be so sweet!!

2

Re: Mamma Mia!

mooi strak gemaakt

https://www.facebook.com/pages/Jacakeli … 593?ref=hl
als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat !

3

Re: Mamma Mia!

Dankje  :)

Life can be so sweet!!

4

Re: Mamma Mia!

Heel mooi, hoe doe je die diamantjes eromheen? Is dat een soort lint?
Vind het een heel leuk effect.

5

Re: Mamma Mia!

Dankje!! Ja dat is een lint. Gekocht bij de Action voor heeeel weinig  :) 

Tortje schreef:

Heel mooi, hoe doe je die diamantjes eromheen? Is dat een soort lint?
Vind het een heel leuk effect.

Life can be so sweet!!

6

Re: Mamma Mia!

Super mooi gedaan en zo netjes :thumb:

7

Re: Mamma Mia!

Erg leuk!! Gaaf he dat action lint :D

.. Want taart kan altijd!!

8

Re: Mamma Mia!

Leuk gedaan en mooi strak ook! Ik heb altijd het idee dat je met fondant veel strakker kunt werken dan met marsepein (maar ik vind marsepein veel lekkerder, dus daar bekleed ik eigenlijk altijd mee). Maar ik zie nu dat met marsepein er ook strak te bekleden valt, leuk!

9

Re: Mamma Mia!

Dankje!! Ik werk zelf nooit met marsepein omdat ik het zo taai en stug vind. Maar de taart moest echt fel rood worden en dat krijg je niet zo diep met fondant.

Emmeke schreef:

Leuk gedaan en mooi strak ook! Ik heb altijd het idee dat je met fondant veel strakker kunt werken dan met marsepein (maar ik vind marsepein veel lekkerder, dus daar bekleed ik eigenlijk altijd mee). Maar ik zie nu dat met marsepein er ook strak te bekleden valt, leuk!

Life can be so sweet!!