1

Onderwerp: Aangevette slagroom nu al maken?

Ik wil aangevette slagroom maken voor toeven te maken voor vanavond kan ik deze nu al maken en in een spuitzak in de koelkast bewaren?

Ik bak in een 4-oven AGA,
Aga gebruikers groep: https://www.facebook.com/groups/715038115222711/

2

Re: Aangevette slagroom nu al maken?

beetje mosterd na de maaltijd.. wat heb je gedaan? Want ik denk dat het wel had gekund.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: Aangevette slagroom nu al maken?

Hoi Marianne, ik heb het uiteindelijk niet gemaakt en voor iets anders gekozen. Ik wilde lange vingers met een goede smaak aangevette slagroom vullen als onderdeel van een grand dessert. Ik was bang dat de vulling in de spuitzak in de koelkast te stijf zou worden om te spuiten.

Ik bak in een 4-oven AGA,
Aga gebruikers groep: https://www.facebook.com/groups/715038115222711/