1

Onderwerp: Verschrikkelijk!

Wat een plakweer was het gisteren! De fondant was haast niet te bewerken, decoraties niet droog te krijgen...
Desondanks vind ik 'm aardig strak (op het hokje na dan  :S )

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10665956_712962178770716_1650262144713156108_n.jpg?oh=f259adae092abc22a0b57837e799ce3a&oe=54CFB294&__gda__=1422370632_4096d7a07b23c92be08fa4be6a67f019

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10450685_712962262104041_969865522259949555_n.jpg?oh=de72b4b1c35062ea105d22df7d7086d2&oe=5494B43F&__gda__=1418603518_796cfc1e67db810b5704c44c895f9217

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/10590395_712962392104028_16896606727551075_n.jpg?oh=3d0dd54e8d6e85280c1ac94bc53cfaae&oe=54CB1472&__gda__=1422184789_41b9fe02dd082469038d7fab01c7a04c

Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat
www.facebook.com/cakebym

2

Re: Verschrikkelijk!

Fondant word echt onbruikbaar als het warm is maar ja dat is een nadeel voor ales maar ik vind de taart goed gelukt hoor :thumb:

3

Re: Verschrikkelijk!

Ik wilde dat mijn fondant zo netjes zat, ongeacht het weer... Ik blijf maar plooien en vouwen houden, vooral bij zulke hoge taarten. Bij jou zijn ze zo netjes. Heel leuke topper, die schattige hondjes en dat kaarsje erop.

Tieneke

4

Re: Verschrikkelijk!

Ik had vrijdag drie taarten te maken, en ik had ook het probleem dat het niet te doen was met de fondant, alles was plakkerig

www.dezoeteverleiding.com Ik kan ook printen op ouwel en frosty! Kijk ook eens op mijn Facebookpagina www.facebook.com/dezoeteverleidingbreda

5

Re: Verschrikkelijk!

Super mooie en vrolijke taart en niks van het plakkerige weer te zien hoor :thumb:

6

Re: Verschrikkelijk!

Dank jullie wel!

@Tante tien: sinds ik callebaut gebruik heb ik daar bijna nooit meer last van!
En ik rol royaal fondant uit. Dat werkt een stuk makkelijker.

Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat
www.facebook.com/cakebym

7

Re: Verschrikkelijk!

Callebaut he? Ik hoor er steeds vaker over. Ga ik ook eens proberen. Zelf heb ik nu satinice, heel zacht is dat en heel elastisch. Ik meng het met zeelandia marsepein om het iets meer handelbaar te krijgen. Wel lekker, buttercream-smaak.

Tieneke

8

Re: Verschrikkelijk!

Callebaut is echt heel soepel en je kunt het veel dunner uitrollen. Maar met een beetje tylose erdoor is er ook prima mee te boetseren.

Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat
www.facebook.com/cakebym

9

Re: Verschrikkelijk!

Hij ziet er hartstikke goed uit!

10

Re: Verschrikkelijk!

Ik ken het probleem, maar ik vind het een leuke en heel goed geslaagde taart!!!

11

Re: Verschrikkelijk!

Thanx!

Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat
www.facebook.com/cakebym