1

Onderwerp: Help!!!

Ik heb voor het eerst met mijn oven gebakken.
Nu heb ik de oven eerst op snel voor verwarmen gezet.
Toen de oven op temperatuur was heb ik de taart erin gezet.
Nu kom ik er net achter dat ik mijn oven ben vergeten op de hete lucht stand te zetten en nu hebben de taarten dus op snel voor verwarmen gebakken.
Iemand enig idee of de taart dan wel eetbaar is?
Ze lijken wel gaar te zijn.

2

Re: Help!!!

Mooie oven heb jij, snel voorverwarmen, dat kan die van mij niet. Hoe hoog ging dat? Als het gewoon op de temperatuur is waarop je normaal bakt (of iets lager want het is zonder hete lucht), zou het gewoon moeten lukken hoor. Als ze geen beslag aan een sateprikker laten zitten of inzakken bij het afkoelen, zijn ze gewoon gaar. En anders vast doorsnijden in hoeveel lagen je wilt, dan kun je het zelf zien.

Tieneke

3

Re: Help!!!

Tante Tien schreef:

Mooie oven heb jij, snel voorverwarmen, dat kan die van mij niet. Hoe hoog ging dat? Als het gewoon op de temperatuur is waarop je normaal bakt (of iets lager want het is zonder hete lucht), zou het gewoon moeten lukken hoor. Als ze geen beslag aan een sateprikker laten zitten of inzakken bij het afkoelen, zijn ze gewoon gaar. En anders vast doorsnijden in hoeveel lagen je wilt, dan kun je het zelf zien.

Tieneke

Bedankt!!
Het ging inderdaad op dezelfde temperatuur ;)