1 Laatst bewerkt door Koekjes&zo (16-09-2014 08:15)

Onderwerp: Gezocht: Bakkers voor op mijn Foodblog! Maak reclame met jou creaties!

Hoi Bakkers,


Ben je en fanatiek bak(ster), houd je van het versieren van taarten en/of koekjes, ben je ergens in gespecialiseerd of heb je bijvoorbeeld je eigen (web)winkel en verkoop je je creaties? Ik wil graag over jou schrijven op mijn blog! Zo heb ik een vollere blog, en heb jij leuke reclame :)

Sinds een jaar ben ik nu bezig met mijn eigen webblog: www.koekjesenzoo.nl . Ik ben eerst begonnen met het opschrijven va mijn eigen  bak ervaringen en het plaatsten van recepten. Mijn blog trekt iedere dag bezoekers, ik heb alleen niet de tijd om wekelijks in de keuken te staan bakken. Daarom wil ik mijn blogonderwerpen HEEEL graag uitbreiden en ben dus op zoek naar jullie!

Hoe gaat het eruit zien:
Geregeld zal er een interview verschijnen waarin ik jou vragen stel. Ik zou ook graag een aantal foto's ontvangen van jouzelf en jou creaties. Indien je liever niet met je gezicht op het internet wilt, zijn alleen jou creaties ook goed natuurlijk ;)

Ik kan er nog niet teveel over kwijt, dat doe ik liever niet zo op het internet.

Reclame voor jou website of webshop?
Wat is nou beter voor je website of webshop dan jou webadres op een andere website te hebben staan! Of vind je het gewoon leuk om jezelf aan de wereld bekend te maken? Het maakt allemaal niet uit! Zolang je maar van bakken houd zoek ik jou!

Hoe kan je je aanmelden?
Stuur een e-mail naar koekjesenzoo@gmail.com met daarin je naam en gebruikersnaam op dit forum, leeftijd, wat je het liefste bakt of versiert (kortom, je specialisatie) en indien je die hebt je eigen website of webshop.

Op mijn blog www.koekjesenzoo.nl schrijf ik over mijn bak ervaringen! Hier staan onder andere heerlijke recepten en reviews :)

2

Re: Gezocht: Bakkers voor op mijn Foodblog! Maak reclame met jou creaties!

Zou je me wat meer info kunnen mailen?

Een dag niet gebakken is een dag niet geleefd!