1

Onderwerp: oei wat nu ?

Ik heb een taart gebakken voor de verjaardag van onze dochter, vandaag gevuld, afgesmeerd en ik ga hem zo bekleden ....en toen kwam ik erachter dat hij te hoog is voor in de vriezer  :grr:

Kan ik hem in de koelkast bewaren tot zondag ? Hij is gevuld met aardbeienjam en slagroom

2

Re: oei wat nu ?

Als je de slagroom hebt aangevet zou dat geen probleem moeten zijn. De taart in ieder geval wel in een afgesloten doos bewaren in de koelkast om uitdrogen te voorkomen.

Swiet Driems...waar zoete dromen uitkomen! https://www.facebook.com/swietdriems

3 Laatst bewerkt door Siena (12-09-2014 12:29)

Re: oei wat nu ?

misschien bij familie/ buren vragen of hij daar in de vriezer kan?...

als dat mogelijk is zou ik dat zeker doen! Succes!

(als je gaat invriezen:
de taart in een taartdoos, taartdoos in een afgesloten plastic zak, dan in de vriezer.
Voor ontdooien:
taartdoos uit de zak, taart met taartdoos en al 24uur van te voren in de koelkast laten ontdooien)

website: One of a Cake! of www.facebook.com/OneOfaCake
ook voor prints op ouwel & frosty!

4

Re: oei wat nu ?

Dat betekent dus dat je hem gaat invriezen voor 24 uur  :think:

Persoonlijk zou ik het (voor eigen gebruik) er op wagen en hem in een goed koude koelkast zetten...

Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat
www.facebook.com/cakebym

5

Re: oei wat nu ?

eigen gebruik met gasten op een verjaardag :)

ik zal hem extra koud zetten en voor de zekerheid andere taart gaan kopen haha