1

Onderwerp: Is dit fondant of gespoten bc?

http://i57.tinypic.com/2qi9tg9.jpg

Weet iemand of deze taart met fondant is bekleed of is gespoten met bc?
En welke tip is er gebruikt? Ik vermoed zelf dat het bc is, maar wil het zeker weten. Ga voor volgende week zaterdag deze ombre taart in het paars maken,maar zonder de roos.

Bedankt alvast!

Groetjes Louise

Re: Is dit fondant of gespoten bc?

DeZe vind ik er ook uit zien als botercreme! Maar je kunt de ruffles ook maken met fondant als je dat mooier vind haha. Ik heb wel het gevoel dat dat minder snel inzakt enzo, maar ik weet niet of dat echt zo is.

3 Laatst bewerkt door Tante Tien (03-09-2014 21:22)

Re: Is dit fondant of gespoten bc?

Ik denk ook gespoten. Je gebruikt hier een tip voor die aan 1 kant een punt heeft en aan de andere kant wijder is, ook geschikt voor bloemen. Is het 103? Ik denk het wel. De brede kant houd je tegen je taart aan en de smalle kant is de buitenkant.
Inzakkende botercreme hoeft echt niet als je buttercream gebruikt, kijk maar. Het recept vind je onder de tab recepten en dan bekleden. Of deze als je van witte chocolade houdt:

http://forum.deleukstetaarten.nl/viewto … ?id=231766
Tieneke

4

Re: Is dit fondant of gespoten bc?

Ik wil de swiss mbc gebruiken, omdat ik die lekker vind, die is niet zo zoet en dan de 1-2-2 verhouding.
IK heb die gebruikt om toeven op cupcakes te maken, maar blijft dit dan wel zitten op deze taart?

Groetjes Louise