1

Onderwerp: 2 stapel dilemma's, need some help!

Hoi,

Zoals het onderwerp zegt.. 2 dillema's..

1: een 3laagse stapel van red velvet met Roomkaas. Omdat de biscuit niet goed omhoog kwam heb ik dubbele recepten moeten gebruiken (I know!!!) Hierdoor zijn de biscuits zwaar geworden.
Als ik extra stuts erin doe en zilveren/gouden kartons tussen de lagen.. Is het dan stevig genoeg?

2: Een 4laagse stapel die op locatie gestapelt gaat worden. De onderste 2 en de bovenste 2 worden thuis gestapelt en dan daar op elkaar.. Zou dat dan ook zonder lange dowel kunnen?
De taart staat daar maar hooguit 2-3 uurtjes..

Hoop dat iemand me kan helpen! Heb er bijna slapeloze nachten van... Alvast bedankt!

2

Re: 2 stapel dilemma's, need some help!

Met een lange dowel door de taarten heb ik geen ervaring. Ik heb tot 3 hoog gestapeld en dan dowelde ik de onderste 2 taarten altijd goed.
Verder zou ik, zeker bij een 3-laags stapel, geen taartkartons tussen de lagen gebruiken maar cakeboards. Onder de onderste taart zou ik dan een (bekleede) cakedrum doen. Of anders een mooi ingepakt mdf-plaatje. Superstevig :Y !
Succes!