Onderwerp: Ganache
Kan ik op ganache met icing werken? Bijvoorbeeld om de manen van een paard te maken?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Ganache
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Kan ik op ganache met icing werken? Bijvoorbeeld om de manen van een paard te maken?
Ik denk het wel hoor, icing kan ook op buttercream en dat is net als ganache behoorlijk vet. Ik zou de genache wel goed laten uitharden eerst, dat doe ik met buttercream ook altijd.
Tieneke
en zou ik de ganache dan 250ml room en 250gr chocola doen, of minder room? wil hem wel met melkchocolade doen , om kleur verschil te hebben met de zwarte manen van het paard
Verhouding room/chocolade bij ganache is: puur 1:1 melk 1:2 en wit 1:3. Succes!
Dank je
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Ganache
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.