Jammer dat het niet is geworden zoals je hoopte, maar gelukkig kun je nu weer veel leren En trouwens, ik vind het al heel wat dat je het überhaupt aandurft! Je fondant zit er keurig omheen :thumbL
Wat voor basis had je gebruikt? Biscuit of cake? En had je de taart gevuld, en waarmee dan?
Ik heb 1x gestapeld zonder ondersteuning te kunnen gebruiken. Toen heb ik de onderste laag van chocoladecake gemaakt (met laagjes DDL ertussen), stevig om een extra laagje te ondersteunen en evengoed lekker. De bovenste van biscuit met frambozenmousse, relatief licht dus allemaal. Dat ging aardig goed maar was ook niet zo'n heel grote taart.
Verder zie ik dat je het bovenste deel hebt afgesmeerd, was dat de wens van de klant? Wat ik altijd erg mooi vind staan bij zo'n mega cupcake is de afwerking met opgespoten BC rozen. Geeft een sjiek effect en een lekkere kliederboel (daar gaat het natuurlijk om). Er zijn genoeg voorbeelden op het forum te vinden
Succes met je volgende creatie! Laat je weten hoe dat gegaan is?