26

Re: White-chocolate-buttercream

Ik heb hier ook toefen mee gemaakt, gaat prima!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid … mp;theater

27

Re: White-chocolate-buttercream

eileen_posthuma schreef:

kun je hier alleen mee afsmeren? nee.
of ook mooie toeven mee maken? Ja.
of evt vullen??

Dat kan ook ja.

Tieneke

28

Re: White-chocolate-buttercream

Hallo,

De taart die ik eerder had willen laten zien was niet te zien volgensmij...
dus ik probeer het nogmaals.

Taart afgesmeerd met witte chocolade botercreme en zelf gemaakte bloemen ( voor het eerst )

http://www.mijnalbum.nl/Grotefoto-IZPCLRJW.jpg

Groeten Astrid.

29

Re: White-chocolate-buttercream

Ja, ik zag hem gisteren voorbij komen. Ziet er goed uit! Ik ben blij dat het gelukt is Astrid.

Tieneke

30

Re: White-chocolate-buttercream

ik heb deze gister ook gemaakt maar bij mij was hij veelste zacht. mijn roosjes zakte in elkaar en afsmeren was ook niet fijn. iemand een idee waar dit aan gelegen kan hebben?

groetjes

31

Re: White-chocolate-buttercream

He, dat vind ik nou vervelend. Koelen wil nog weleens helpen. Welke chocolade heb je gebruikt? Ik heb zelf het liefst die van eigen merk jumbo. Met verkade werd het bij mij ook te zacht.

Tieneke

32

Re: White-chocolate-buttercream

Tante Tien schreef:

He, dat vind ik nou vervelend. Koelen wil nog weleens helpen. Welke chocolade heb je gebruikt? Ik heb zelf het liefst die van eigen merk jumbo. Met verkade werd het bij mij ook te zacht.

Tieneke

Ik heb dit zelf nu ook gehad, de creme was eigenlijk te dun. Ik heb het een nachtje laten staan op het aanrecht, waardoor het afkoelde, en toen ging het prima. Dus koelen is inderdaad het devies.

Tieneke