Onderwerp: Brownies

Hallo allemaal,
Voor  mijn jarige zoon ga ik een taart bakken. Hij is niet gek op biscuit, maar wel op brownies. Nu heb ik een heel lekker recept voor brownies, maar voor het goede formaat van de taart zou ik de hoeveelheden van het recept moeten verdubbelen. Ik vraag me af of hij dan ook langer in de oven moet. Misschien een domme vraag, maar ik heb maar 1 kans voor deze taart. Hij moet vanavond af zijn, bekleed en al.
Alvast bedankt allemaal, groetjes, Marja

Kijk ook eens op mijn fb pagina Mar-vellous cakes!

2

Re: Brownies

Meer beslag betekent inderdaad wel langer in de oven. Niet persé dubbele tijd, want dat hangt ook wel een beetje van de vorm af. Ik zou na een kwart van de tijd langer checken of de brownie gaar is.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

Re: Brownies

Of je bakt in meerdere losse lagen. En als je een vierkante taart wil 1 grote plaat brownie die je nadien in stukken snijdt en stapelt.

Groetjes Petra

4 Laatst bewerkt door marja van de graaf (15-08-2014 11:55)

Re: Brownies

Bedankt, hij staat nu in de oven. Het enkele recept moest 26 minuten, ik heb hem nu op 30 min gezet. Ga dan even kijken en doe er dan wellicht nog 5 minuten bij. Dan afkoelen en vanavond transformeren tot een Feijenoord boxershort. Hoop dat ie goed is.

Kijk ook eens op mijn fb pagina Mar-vellous cakes!

Re: Brownies

Succes! Enne 1 voordeel van brownie, als hij nog wst klef is van binnen valt het niet op.... ;)

Groetjes Petra