Onderwerp: Taart met fondant versieringen bij warm weer
Ik heb een vraag gekregen om een taart te maken voor nu zaterdag.
Ik gebruik altijd Mascarpone als vulling omdat ik dat veel lichter vind dan botercreme.
Ik bekleed mijn taart met fondant en boetseer ook heel veel
Komende dagen gaat het zwoel zijn (+/- 25 graden) en regenen als ik de weersvoorspellingen mag geloven.
Wij hebben een heel warme keuken ... het kan er tot 35 graden oplopen als de ramen dicht zijn. Best wel leuk in de winter, omdat we niet veel moeten verwarmen en het dan toch nog aangenaam 22 graden is. In de zomer staat de koepel altijd open en zodra we thuis zijn gaat het raam ook open om toch wat afkoeling te hebben.
Ik zou dolgraag die taart willen maken, maar ik durf niet goed toe te zeggen aan de mensen die mij gevraagd hebben.
Wat als mijn fondant begint te smelten ? Dan heeft de jarige een taart die op niets trekt. Dat kan ik toch niet maken.
Ik lees graag hoe jullie het zouden oplossen en jullie adviesen.
Alvast bedankt hoor
Blog: Whippy's fun baking