Onderwerp: Invries probleem
Hallo taartenbakkers!
Ik weet dat er al heel veel over dit onderwerp geschreven is maar heb tot nu toe de oplossing voor mijn probleem er nog niet uit kunnen halen.
Afgelopen vrijdag heb ik een barbie biscuit gebakken, deze heb ik gevuld met banketbakkers room en jam en vervolgens ingevroren ( wat ik achteraf gezien beter niet gevuld had kunnen doen).
Deze taart is namelijk bedoeld voor mijn schoonouders ( een barbie bruidje) voor hun trouwdag a.s. Vrijdag ( 1 augustus). Ivm tijdsgebrek heb ik twee opties; de taart de maandag ervoor helemaal af maken en vervolgens nog een keer invriezen ( maar aangezien ik de taart al gevuld heb weet ik niet of dit opnieuw kan) of optie twee ik maak de taart de woensdag ervoor helemaal af maar dan zou de taart tot vrijdag bewaard moeten worden ( is de taart dan vrijdag nog wel te eten?)
Wat zouden jullie doen? Er moet natuurlijk niemand ziek worden van de taart anders moet ik de taart maar niet geven en weggooien. Ik hoop dat jullie mij hier verder mee kunnen helpen.
Alvast bedankt!