1

Onderwerp: Keuze gemaakt , maar zou het lekker zijn?

Ik heb na lang denken, zoeken en tobben toch uiteindelijk een keuze gemaakt ( althans dat denk ik )
voor de vullingen van mijn 2 taarten.

Voor de eerste taart:
Afsmeren met witte chocolade botercreme
Vullen met een laag Citroen kwarktaartpudding en een laagje Italiaans geklopte slagroom en eventueel wat kleine stukjes witte chocolade erdoor.

Voor de 2de taart:
Afsmeren met botercreme van Funcakemix
Vullen met een laag tobleronemouse en een laag Italiaans geklote slagroom met verse aardbeien erbovenop.

Maar of dit nu allemaal teveel van het goede is dat vraag ik me af.

Suggesties zijn natuurlijk altijd welkom :)

2

Re: Keuze gemaakt , maar zou het lekker zijn?

De combinatie klinkt heerlijk! Door de aardbeien en de citroensmaak zijn de vullingen wat lichter en frisser, geen slechte keus. De witte stukjes chocola er doorheen zou ik zeker doen, lekker crunchy.

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

3

Re: Keuze gemaakt , maar zou het lekker zijn?

Ik vroeg me nog wel af hoeveel tobleronemouse ik nodig heb voor 1 laag vulling?
Ook las ik dat ik nadat het verwarmd is en chocolade opgelopst is, hij gelijk in de koelkast moet om af te koelen, minstens een paar uur? daarna luchtig kloppen met een mixer? maar ook weer niet te lang anders gaat hij schiften.
Ik hoop maar dat het me lukt haha.

4

Re: Keuze gemaakt , maar zou het lekker zijn?

Ik heb nooit zelf tobleronemousse gemaakt, maar je moet het inderdaad wel laten afkoelen, anders valt het niet op te kloppen. Hoeveel je nodig hebt weet ik niet.

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com