1

Onderwerp: HELP mijn taart zakt in! Voor het eerst bekleed met Callebaut!

Hebben jullie hier ervaring mee? Ik bak al jaren, nooit geen problemen en nu zakt mijn taart helemaal in! Iemand tips?

"Een goede taart, is zijn zonde altijd waard"       Bezoek mijn facebookpagina: Debby's Bakkerijtje

Re: HELP mijn taart zakt in! Voor het eerst bekleed met Callebaut!

Niemand?

"Een goede taart, is zijn zonde altijd waard"       Bezoek mijn facebookpagina: Debby's Bakkerijtje

3

Re: HELP mijn taart zakt in! Voor het eerst bekleed met Callebaut!

Denk dat de meeste al op bed liggen...
Weet je wel zeker dat het aan de callebaut ligt?

Re: HELP mijn taart zakt in! Voor het eerst bekleed met Callebaut!

Ik heb het normaal nog nooit gehad. Gebruik normaal die van pettine. Ben daar zeer tevreden over. De fondant is heel soepel en staat bol nu! Normaal wordt dit in de koeling wat harder. Heb de taart nu net maar even in de vriezer gezet en nu voelt hij wat harder aan. Hoop dat dit morgen nog zo is, phhhhfff. Dank je voor je reactie.

"Een goede taart, is zijn zonde altijd waard"       Bezoek mijn facebookpagina: Debby's Bakkerijtje

Re: HELP mijn taart zakt in! Voor het eerst bekleed met Callebaut!

misschien is het de vulling die de fondant vol laat staan?

6

Re: HELP mijn taart zakt in! Voor het eerst bekleed met Callebaut!

Ik denk niet dat het aan de callebaut ligt, klinkt eerder als een te dik gevulde taart...
Werk je met dijkjes?

( ik gebruik zelf ook al tijden Callebaut, en enkel strakke taarten)

website: One of a Cake! of www.facebook.com/OneOfaCake
ook voor prints op ouwel & frosty!