1

Onderwerp: mango swiss meringue botercreme kan dat!?

Hoi allemaal,

Op het forum heb ik gelezen dat je mango (ik wil het pureren) niet door de botercreme kan doen ivm met enzymen. Maar nu lees ik op andere sites dat er wel botercreme met mango wordt gemaakt.

Heeft iemand dit toevallig uitgeprobeerd en kan mij garanderen dat het wel kan!? :)

groetjes,
Caroline

facebook.com/caro.taartencupcakes

2

Re: mango swiss meringue botercreme kan dat!?

Voor de zekerheid kun je de mango even blancheren. Dan gaan de enzymen kapot waardoor de binding met zuivel (en gelatine) wel goed gaat.

Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat
www.facebook.com/cakebym

Re: mango swiss meringue botercreme kan dat!?

Oh super! Dankje cakebym

facebook.com/caro.taartencupcakes

4 Laatst bewerkt door Maria1000 (25-05-2014 09:08)

Re: mango swiss meringue botercreme kan dat!?

Weet je of je dat met ananas ook zo kunt doen cakebym? Want daar zit toch ook zo'n enzym in?

5

Re: mango swiss meringue botercreme kan dat!?

Volgens Wikipedia wel  :lol:

Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat
www.facebook.com/cakebym