Onderwerp: Invries vraag!
Beste bakgenootjes,
Er zijn al veel invriesvragen hier maar ik wil het toch nog eens met zekerheid weten aangezien het een bruidstaart betreft en ik geen fouten mag maken....
Een taart voor 250 man , aangezien ik weet dat ik in tijdnood kom te zitten wil ik al van te voren gaan bakken, vullen en bekleden... En natuurlijk invriezen, kan dit zomaar???
Dus, de vulling, witte chocoladecreme en frambozenjam, afgesmeerd met botercreme en bekleed met fondant... Kan dit gewoon in een taartdoos en dan in een grote zak en in de vriezer?
Heb begrepen dat ik ze dan het best de avond ervoor uit haal en in de koelkast laat ontdooien of kan het ook gewoon ip de keukentafel?
De taart moet afgewerkt worden met lint en bloemen, deze doe ik er dan op pas voor ik hem bezorg,
Hoe groot is de kans op condensvorming?
Een hoop vragen maar wil het goed doen en hoop dat jullie mij flink uit de brand kunnen helpen.
Taartgroetjes, framboosje