Onderwerp: Bruidstaart tips?
Hallo allemaal,
Aangezien hier vast veel ervaring taart bakkers aanwezig zijn, de volgende vraag.
Voor de bruiloft willen we onze eigen taart maken alleen komen we niet helemaal uit de volgende punten, misschien dat iemand van jullie ons kan adviseren
- Kunnen alle taarten worden ingevroren? Zelf dacht ik van wel, muv slagroom vullingen (heb ik gelezen). Kan ik de taart met fondant invriezen en deze de avond ervoor eruit halen en op kamertemperatuur laten komen?
- Hebben jullie tips wat een luchtige frisse vulling is? We hebben nu een taartje gemaakt met laagje citroen frosting en lemoncurd. Staat nog in de vriezer dus geen idee of dit lekker is .
Verder kan ik absoluut GEEN slagroom kloppen, vaak geprobeerd maar lukt me echt niet dus graag vullingen zonder slagroom.
- We willen taart voor 50 personen, zijn de volgende afmetingen denken jullie voldoende?
1x 18 cm, 1x 23 cm, 2x 28 cm? Het worden allemaal losse taarten, we gaan niet stapelen.
Hopelijk kunnen jullie mij een beetje helpen .
Gr. Anita