Onderwerp: Wafels opgerold als een obliehoorn met slagroom en bosfruit
Dunne wafels gemaakt en opgerold als een obliehoorn met slagroom en bosfruit.
Erg lekker en veel lekkereder dan die dikke wafels
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Klein & fijn: Cupcakes, koekjes & los suikerwerk » Wafels opgerold als een obliehoorn met slagroom en bosfruit
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Dunne wafels gemaakt en opgerold als een obliehoorn met slagroom en bosfruit.
Erg lekker en veel lekkereder dan die dikke wafels
ow, dat ziet lekker uit...water loopt me in de mond...
Ooooooooooooooohhh lekker!!!
Zo Lekker....
Wat ziet dat er lekker uit.Zijn het een soort van flensjes?
Willy
Dat ziet er lekker uit! Ik heb een wafelmaker mag ik het recept van de wafels?
Ziet er heerlijk uit! Erg leuk gedaan ook
oh, weer verrukkelijk!!!
Je blijft maar komen met die heerlijke dingen he!!!
Heb een wafel ijzer uit noorwegen gebruik hem nooit maar als ik dit toch zie
Yummie ziet er erg lekker uit
Oh.... ik kan ze bijna ruiken. Heerlijk en mooi!
Pff krijg er zin in!
Allemaal heel erg bedankt voor jullie leuke reactie's
Ik zal het recept hieronder plaatsen, het recept was niet van mezelf maar heb ik ook gekregen
American Waffles
75 gram witte basterd suiker
theelepel zout
halve liter verse melk
10 gram bakpoeder
300 gram bloem
100 gram boter
2 eieren
Poedersuiker
Wafelijzer
De bereiding van de wafels:
Zorg er voor dat alle producten op kamertemperatuur zijn.Voeg de boter toe in een steelpan en smelt de boter langzaam.
Klop ondertussen de eieren op in een aparte kom.
Voeg de bakpoeder en bloem toe in een kom en mix dit goed door elkaar heen.
Maak in het van de kom een kuiltje en voeg het suiker, zout, geklopte eieren en de boter hierbij aan toe.
Mix nu langzaam alles goed door elkaar heen en tijdens het mixen laat je de melk langzaam in het beslag lopen.
Mix net zo lang tot je beslag goed glad is.
Je beslag is nu klaar, zet nu je wafelijzer aan en wacht tot deze warm is.
Als je wafelijzer warm is voeg je het beslag toe aan je wafelijzer. Klap de wafelijzer dicht en wacht ongeveer 2 tot 3 minuten tot je wafels goudbruin zijn.
Als je wafels klaar zijn strooi je wat poedersuiker over je wafels heen, als serveer tip kan je ook wat slagroom en kersen vlaaivulling er bij doen.
Ik heb hem met onderstaand wafelijzer gemaakt en die is eigenlijk voor obliehoorntjes maar ik dacht dat moet vast ook met de wafeltjes lukken
En ze waren heerlijk
http://www.otto.nl/article/555261/?chan … e=78888467
Wat ziet dat er lekker uit.Zijn het een soort van flensjes?
Willy
Nee geen flensjes hoor haha wel een echt wafel recept maar ik heb ze erg dun omdat ik geen echt ijzer heb voor dikke wafels.
Maar deze dunnere moet ik zeggen zijn veel lekkerder
superleuk idee! ga ik zeker ook eens proberen
superleuk idee! ga ik zeker ook eens proberen
Kan je die ook maken in een kniepertjesijzer?
Heb namelijk de Clour en wil je recept ook eens proberen.
Ziet er verukkelijk uit.
gr Bakmat
Kan je die ook maken in een kniepertjesijzer?
Heb namelijk de Clour en wil je recept ook eens proberen.
Ziet er verukkelijk uit.
gr Bakmat
Ja dat kan want daar heb ik ze ook in gemaakt
Ik heb nl. ook geen wafelijzer.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Klein & fijn: Cupcakes, koekjes & los suikerwerk » Wafels opgerold als een obliehoorn met slagroom en bosfruit
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.