1

Onderwerp: Bake even strips wat doe ik fout?

Ik ben as we speak een hartvorm 20 cm aan het bakken met chocoladebiscuit. Vandaag voor het eerst m'n bakingstrips gebruikt en ik zie nu een bult met scheur in de bovenkant van m'n biscuit. Zonder bake even strips had ik dat nooit. Wat doe ik fout?

Heb de strips 5 min geweekt in koud water. Het ergste water eruit geknepen maar niet gewrongen. Biscuit volgens temperatuur op de verpakking in de oven. Temperatuur oven klopt want ik gebruik een oventhermometer. Wat doe ik fout?

2

Re: Bake even strips wat doe ik fout?

Ik denk dat het aan de chocolade ligt.

Ik bak in een 4-oven AGA,
Aga gebruikers groep: https://www.facebook.com/groups/715038115222711/

3

Re: Bake even strips wat doe ik fout?

Waar had je de bake even strips gedaan? Onder of bovenkant van het blik? Ze horen aan de onderkant. Als ik ze gebruik heb ik hele mooie biscuits zonder grote bult.

Groetjes, Michaela.
A balanced diet is a cookie in each hand.