1

Onderwerp: Een doorzichtige taart help!!

Hoi,
Ik weet niet of dit onderwerp er al tussen staat maar ik kan het iig niet vinden,
dus bij deze.
Ik wil een taart bekleden met witte fondant, maar dat schijnt door , help.
Wat en hoe moet je dit aanpakken qua afsmeren met bc, ik gebruik dus geen ganache.
Wie weet het, help me aub!!!
Bvd
grtz Mariëlle

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd! grtz Mariëlle

2

Re: Een doorzichtige taart help!!

Afsmeren met een donkerder botercreme, dus een beetje cacao of chocolade door je botercreme mengen.

taart in Alphen aan den Rijn
http://www.zoetegedachte.nl

3

Re: Een doorzichtige taart help!!

Of een tweede laag fondant?

groetjes Wilma

Re: Een doorzichtige taart help!!

mdetombe schreef:

Afsmeren met een donkerder botercreme, dus een beetje cacao of chocolade door je botercreme mengen.

Hoeveel donkerder dan best wel veel dan, zat evt te denken om de bc wat dikker te doen ipv heel dun laagje.

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd! grtz Mariëlle

Re: Een doorzichtige taart help!!

Wollie schreef:

Of een tweede laag fondant?

Dan wordt het denk ik wat te dik is niet zo smakelijk vind ik, maar daar zijn de meningen verdeeld over :y

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd! grtz Mariëlle

Re: Een doorzichtige taart help!!

Ik wacht nog wat iden af, iig alvast bedankt dames :thumb:

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd! grtz Mariëlle

Re: Een doorzichtige taart help!!

Ja hoor toch gevonden over het doorschijnen  :Y  =D
Zo te zien zat ik in de verkeerde topic moet natuurlijk bij bekleden kijken :grr:  =D
Sorry sorry dit onderwerp kan dus weer gesloten worden :y

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd! grtz Mariëlle