1

Onderwerp: Welke fondant/marsepein

Welke fondant, marsepein of combinatie vinden jullie het fijnste om te bekleden? Voor cc's maakt de kwaliteit me minder uit omdat je met goedkope fondant ook een mooi resultaat krijgt, maar met taarten bekleden is het toch wel fijn als de fondant goed is. Vandaag had ik voor nood wat van de Xenos en dat was knetter hard. Ik gebruik normaal gesproken funcakes en ben daar behoorlijk tevreden over, maar vraag me toch af of de duurdere fondant nu ook echt beter werkt.

2

Re: Welke fondant/marsepein

Jazeker, de duurde fondant werk beter. Vind ik dan toch...
Ik gebruik alleen nog maar callebaut. Mooi dun mee te bekleden, geen scheuren en ook nog lekker.
Maar, smaken verschillen ;)

Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat
www.facebook.com/cakebym

3

Re: Welke fondant/marsepein

Ik gebruik de fondant van Damco en marsepein van Zeelandia. Werkt prima :)

Less is more :)

4

Re: Welke fondant/marsepein

Ik gebruik Funcakes al een paar jaar en ben er erg tevreden over. Ik kan er goed mee bekleden en boetseren zonder dat ik tylose hoef toe te voegen.
Sligro Fondant is ook erg lekker en soepel, maar hard weer minder goed uit, wat ik persoonlijk dus een nadeel vind

gr Pien

5

Re: Welke fondant/marsepein

ik gebruik alleen marsepein.die van zeelandia lekker en fijn om mee te werken.