1

Onderwerp: Marcipano

Hallo mensen,

Heeft er iemand ervaring met marcipano (smeerbare marsepein)? Zo ja is het goed te gebruiken als topping voor op een cupcake? Heb gezocht naar voorbeelden/ foto's ter inspiratie maar kon niets vinden.
Mag voor een trouwfeest 150 cupcakes maken dus als iemand ervaring heeft hoor ik het graag!

Groetjes,

Sil

2

Re: Marcipano

Het is te slap om zo als topping te gebruiken, je zou het wel ergens doorheen kunnen doen en daar een topping van spuiten. Het is een beetje de consistentie van smeerkaas.

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

3

Re: Marcipano

Ik heb het hier staan, erg lekker maar inderdaad te zacht om een toef van te maken
Wat wel erg lekker is, is een beetje als vulling in een cupcake doen, of een laagje smeren onder vers fruit in een taart, zodat je biscuit niet soppig wordt

www.dezoeteverleiding.com Ik kan ook printen op ouwel en frosty! Kijk ook eens op mijn Facebookpagina www.facebook.com/dezoeteverleidingbreda