Re: Brownie de luxe met Dulce de leche, echt voortreffelijk.
Het browniebakblik staat nu in de koelkast.
Ik had (beginners?)geluk; mijn dulce de leche was al wel afgekoeld (omdat ik toen nog dacht dat de afkoeltijd 2 uur was) maar goed smeerbaar.
Ik kan eigenlijk niet wachten totdat ie uit de koelkast mag. Na hoeveel minuten haal jij 'm er uit?
Ik weet in ieder geval nu al dat ik spijt heb dat ik niet meteen meer caramel heb gemaakt!
Ik dacht dat ik niet zo enthousiast zou zijn als jullie maar dat ben ik wel!
Ik weet eigenlijk niet of ik het blikje de volgende keer meteen na het koken durf open te maken, ik las dat het er dan uit kan spuiten (niet alleen op handen maar ook in het gezicht) en dat je kans hebt op brandwonden. Misschien ook tip voor anderen: je schijnt het blikje na het koken ook niet in KOUD water te mogen doen want dan kans op ontploffingsgevaar.