1

Onderwerp: chocolade biscuit mislukt!

Help!!

Ik heb net een chocolade biscuit gemaakt in springvorm 22 hoogte 6
Mix van funcackes gebruikt.

Nu haalde ik hem net uit de over. Hij is heel laag en in het midden een beetje ingezakt.
Ik heb voor de ingredientwn de tabellen van djer gebruikt en de eieren eerst in warm water gezet.
Ik heb 10 min gemixt en de 3 langzame minuten de afgekoulde gesmolten chocolade erbij gedaan 1/3 van de mix.

De vorige keer heb ik op dezelfde manier een 24 gemaakt en die was juist heel hoog en bol.

Iemand enig idee waar het fout is gegaan?

Ik heb trouwens de temperatuur eerate 10 min op 160 daarna 175. De vorige keer heb ik hem de laatste 10 min zelfs weer lager gezet omdat hij zo snel rees.

Groetjes Esther

2

Re: chocolade biscuit mislukt!

Heb je de tabel van de site aan gehouden?
Die verhoudingen zijn voor de naturel biscuit. De chocolade heeft andere verhoudingen.

Werk het liefst biologisch en met speciale interesse in allergieen en dieten. Http://taart.djoeke.com

3

Re: chocolade biscuit mislukt!

Ja dat weet ik. Maar om choco biscuit te maken moet je 1/3 van de droge mix aan gesmolten choco toevoegen.
Iig dat is mij vertelt en heb ik hier gelezen. Dus dat heb ik gedaan. :)

4

Re: chocolade biscuit mislukt!

Je had de gewone mix en wilde daar zelf choco van maken?
Oh, dan weet ikhet niet

Werk het liefst biologisch en met speciale interesse in allergieen en dieten. Http://taart.djoeke.com