1

Onderwerp: banketbakkersroom van dr oetker

Ik wil graag tompoezen maken en vullen met banketbakkersroom van dr oetker, nu wil ik het maken met water en slagroom maar nu weet ik niet of de slagroom eerst moet kloppen en dan erdoor moet doen of gewoon alles bij elkaar doen en dan kloppen en op laten stijven.
Alvast bedankt voor jullie antwoord.

Groetjes Vonn

Help mijn vrouw heeft een hobby

2

Re: banketbakkersroom van dr oetker

Het kan allebei je kan hem aanmaken met slagroom. Maar je kan ook de opgeklopte slagroom erdoor spatelen dan heb je zwitserse room. Maar nog lekkerder is om volgende keer je eigen banketbakkersroom te maken het is niet moeilijk en je wilt nooit geen pakje meer!

je kan best 3 keer vallen, als je maar 4 keer opstaat

3

Re: banketbakkersroom van dr oetker

marijetje schreef:

Het kan allebei je kan hem aanmaken met slagroom. Maar je kan ook de opgeklopte slagroom erdoor spatelen dan heb je zwitserse room. Maar nog lekkerder is om volgende keer je eigen banketbakkersroom te maken het is niet moeilijk en je wilt nooit geen pakje meer!

heel erg bedankt voor je snelle antwoord.  Dan ga ik het nu nog met poeder maken en dan op zoek naar een lekker recept om zelf te maken  =)

Help mijn vrouw heeft een hobby