1

Onderwerp: frangipane vulling

Hallo dames,
Ik zou graag mijn taart vullen met frangipane. Ik heb een recept gevonden van Jeroen Meeus voor frangipane maar die vulling gaat nog mee de oven in. Ik ben op zoek naar een vulling die ik op mijn taart kan smeren. Heeft iemand dit al eens gedaan en hoe?
alvaste bedankt
Ann

2

Re: frangipane vulling

Ik denk dat frangipane altijd mee gebakken wordt omdat er eieren doorheen gaan. Kan je dan niet iets doen met spijs of zo ?

3

Re: frangipane vulling

Heb zelf ondertussen maar eens google ten rade gevraagd en ik kom ook uit op amandelspijs.  Ga dat dus maar proberen.Heb wat tips hier ggelezen over hoe je dat mals kan krijgen voor op een taart dus komt helemaal goed denk ik...

Re: frangipane vulling

Als je 1 deel spijs en 1 deel boter neemt hoef je dat niet te bakken.

Het lekkerste is als je dit luchtig draait met de KA oid.

Als je zondigt zondig dan lekker

5

Re: frangipane vulling

lang delftje schreef:

Als je 1 deel spijs en 1 deel boter neemt hoef je dat niet te bakken.

Het lekkerste is als je dit luchtig draait met de KA oid.

dankjewel voor de tip, maar ben vrij nieuw hier, wat is de KA??

6

Re: frangipane vulling

Een KA is een kitchen aid. Oftewel een (stand) mixer ;)
En een Kenwood heet hier een Kennie  :lol:

Vakjargon  :+

Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat
www.facebook.com/cakebym

7

Re: frangipane vulling

Dankjewel cakebym... dan zal ik mn Kennie gebruiken voor het luchtig maken van de spijs.   :)

8

Re: frangipane vulling

:lol:  :lol:
Succes!

Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat
www.facebook.com/cakebym