1

Onderwerp: taart goed strak afsmeren met bc

Hallo allemaal,

Even een vraag.  Via de zoekoptie vond ik het niet maar ik zou graag tips krijgen voor het strak afsmeren van botercreme.  Wie kan me adviseren?

2 Laatst bewerkt door anja66 (13-03-2014 20:41)

Re: taart goed strak afsmeren met bc

http://forum.deleukstetaarten.nl/viewto … ?id=169809

Sorry zie nu pas dat de foto's weg zijn.

3

Re: taart goed strak afsmeren met bc

Je kan eens proberen om in 2 keren af te smeren.

1ste keer afsmeren en gladstrijken met een heet/warm paletmes. Dan laten uitharden in de koelkast. Opnieuw afsmeren, dan laten uitharden en daarna met een heet/warm paletmes gladstrijken.

* gladstrijken met heet paletmes: mes onder hete kraan houden, afdrogen en dan over en langs de taart gaan, regelmatig het mes weer onder de kraan houden en afdrogen *

hopelijk heb je hier iets aan.