1

Onderwerp: Ombre Rose Swirl Cake (rozen gespoten met frosting)

Gisteren eens een heel ander soort taart gemaakt dan ik normaal doe (bekleden met fondant).

Voor het eerst rozen gespoten met zelfgemaakte frosting (roomboter, monchou en poedersuiker).

De taart heb ik gemaakt voor mijn moeder die hem vandaag trakteert op haar werk omdat ze 12,5 jaar in dienst is. Ze is er helemaal blij mee en denkt de show te stelen vandaag ;-).

Feedback / tips zijn van harte welkom !
Bedankt voor het kijken  =)


http://www.mijnalbum.nl/Foto-R3OWBZCI-D.jpg

http://www.mijnalbum.nl/Foto-S6KIXRNG-D.jpg

2

Re: Ombre Rose Swirl Cake (rozen gespoten met frosting)

Mooi verloop!
Je creme lijkt wat geschift?

Kom je gezellig op m'n facebook gluren? www.facebook.com/mondvoltaart

Re: Ombre Rose Swirl Cake (rozen gespoten met frosting)

Dankjewel :)

Dat lijkt inderdaad zo, maar dat is het gelukkig niet ;). Wat het probleem was bij de bovenste twee lagen is dat ik een ander soort boter gebruikt heb dan waarmee ik normaal werk. Het wilde niet goed versmelten.. Ik denk dat ik ook te weinig geduld gehad heb om het op kamertemperatuur te laten komen omdat ik wat haast had.

4

Re: Ombre Rose Swirl Cake (rozen gespoten met frosting)

Ik haal m'n pakjes altijd minimaal een uur vantevoren uit de koeling. Anders is het idd niet te doen.

Kom je gezellig op m'n facebook gluren? www.facebook.com/mondvoltaart

Re: Ombre Rose Swirl Cake (rozen gespoten met frosting)

Haha ja ik ook normaalgesproken ;-) totdat ik tekort kwam en haast had  :/

6 Laatst bewerkt door kitster (24-02-2014 14:14)

Re: Ombre Rose Swirl Cake (rozen gespoten met frosting)

Je moeder heeft vast de show gestolen. Ziet er erg mooi en lekker uit!