Onderwerp: Yolanda panda
Dit taartje voor een vriendin gemaakt, drie keer raden wat haar bijnaam is...;)
Ze wilde geen fondant of marsepein, heb het dus overgoten met ganache. Had dit een keer eerder gedaan, toen had ik de fout gemaakt om het vuur aan te laten terwijl de stukjes chocola smolten in de slagroom waardoor het korrelig werd en er een vies laagje overheen kwam.
Nu dus het vuur uitgedraaid toen de slagroom goed heet was maar zoals je ziet zitten er overal kleine stukjes chocolade in en het is dus niet helemaal gesmolten. Iemand tips??
Vulling: 2 laagjes dulce de leche met stukjes hazelnoot. Het ging haar er vooral om dat ie lekker is, niet zozeer mooi.
Enne wat een slechte foto's, ik weet het, moest met een (oude) mobiel. Ik vind hem in het echt mooier dan op de fotos. Heb ook nog niet zoveel taartjes gebakken. Wel blij met de hoogte van de taart. Feedback is welkom!



ik ga het allemaal een keer proberen en dan komt er vast ooit n perfecte ganache uit