1

Onderwerp: Spoed!! help!

Ik heb 2 dagen geleden de lussen voor de strik gemaakt, tylose er door.. Alleen.. het was te koud in huis (raam eruit) nu is het fondant een beetje vochtig.. Kan ik het in de oven op 50 graden, deurtje open doen.. Alleen, hoelang duurt het tot het fondant dan hard is? Is dat eind van de middag hard?

2

Re: Spoed!! help!

Ik hard mijn strikken zo'n twintig minuten op de laagste stand in mijn oven met het deurtje open, als je de strik uit de oven haalt lijkt het alsof die zacht is maar na afkoelen is de strik hard om gebruikt te worden. Ondersteun de strik wel als die in de oven zit anders kan die toch nog instorten, succes ermee in ieder geval ;)

taart in Alphen aan den Rijn
http://www.zoetegedachte.nl

Re: Spoed!! help!

Dankjewel! Ik ga het proberen. Enig idee hoelang het afkoelen ongeveer duurt?
Ik heb alleen de lussen nog maar.. De strik zelf moet ik nog in elkaar zetten!

4

Re: Spoed!! help!

Zodra de strik afgekoeld is is die al hard om in elkaar te zetten

taart in Alphen aan den Rijn
http://www.zoetegedachte.nl

Re: Spoed!! help!

Oke. top! Heel erg bedankt!!