1

Onderwerp: Candy melts verdunnen

ik las dat je candy melts kunt verdunnen met cacao drops of mycryco. ik gebruik zelf hiervoor crisco maar ik ben bang dat dat toch de smaak beïnvloedt. mijn candy melts van merckens blijven nl. zo dik, daar moet echt heel veel crisco doorheen. en dan nog is het te dik. nu vroeg ik me af of je ook met cacao drops of mycryco kunt verdunnen als je candy cookies maakt? ik heb nl. een keer candy cookies gemaakt met chocolade die niet getempereerd was en toen kwam het niet uit de mold. toen kwam ik erachter dat als chocolade niet krimpt als het niet getempereerd is en dat je daarom een product moet gebruikt zonder cacao, candy melts dus. maar de cacao drops bevatten wel cacao dus als ik daarmee verdun, krijg ik het dan nog wel uit de mold? bedankt voor je reactie.

2

Re: Candy melts verdunnen

Verdunnen met cacaoboter gaat heel goed, dat stolt daarna weer. Volgens mij is cacaoboter wat anders dan cacao :)

Oh, en [MOVE] --> Decoreren

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag