Onderwerp: witte ganache
Hallo meiden..
vandaag heb ik witte ganache gemaakt a la michelle..1op 3maar zelfs op kamer temperatuur is het hard. Is dit normaal..dacht dat het wat cremerig bleef!! In de koelkast helemaal n harde massa.
groetjes
natas
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » witte ganache
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hallo meiden..
vandaag heb ik witte ganache gemaakt a la michelle..1op 3maar zelfs op kamer temperatuur is het hard. Is dit normaal..dacht dat het wat cremerig bleef!! In de koelkast helemaal n harde massa.
groetjes
natas
ff in heet water zetten, dan ist ie alsgoedis na even doorroeren wel goed.
Klopt! Wordt erg hard. Even in de magnetron of in heet water zetten (evt. in gedeelten).
Dank jullie wel
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » witte ganache
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.