1

Onderwerp: [FEEDBACK] Bloemenexperts?

Dit is mijn eerste pioenroos, waarschijnlijk ga ik hem binnenkort gebruiken voor een taart/dummy. Wat vinden jullie? Ben er zelf wel blij mee, maar ben een beetje bang dat hij op een uit de kluiten gewassen anjer lijkt zo  :o Moet 'm nog wel dusten, dus alles is 1 kleur. De kwaliteit van de foto is ook niet geweldig, doordat mijn telefoon en donker geen vriendjes zijn. Maar ben benieuwd wat jullie vinden. Mocht je feedback hebben, hoor ik het graag!

http://www.mijnalbum.nl/Foto-UTDAZCNE-D.jpg

http://www.mijnalbum.nl/Foto-VF74L4AV-D.jpg

2

Re: [FEEDBACK] Bloemenexperts?

Ik vind hem heel mooi .

Heb geen feedback zou het zelf niet kunnen :D

3

Re: [FEEDBACK] Bloemenexperts?

ik ben geen expert maar ik vind hem heel mooi gelukt!

4

Re: [FEEDBACK] Bloemenexperts?

Dankjewel! :)

5 Laatst bewerkt door Carien (29-01-2014 22:33)

Re: [FEEDBACK] Bloemenexperts?

:thumb: hartstikke mooi :y

hoe wil je 'm dusten?.... dat is (denk ik) makkelijker voordat je de bladeren samenbindt.... maar ook wel weer afhankelijk van hoe je 'm gaat dusten...

Kortom, ik ben benieuwd! :)

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

6

Re: [FEEDBACK] Bloemenexperts?

Hoi Carien,

Daar ben ik idd achter gekomen! Heb hem nu zo afgemaakt door random wat binnenste blaadjes wat meer te dusten en andere wat minder. De buitenste 'open' blaadjes heb ik wat meer naar buiten gebogen om er goed bij te kunnen. Voortaan ga ik ze denk ik toch maar van tevoren een kleurtje meegeven ;)

Dit is het eindresultaat:

http://www.mijnalbum.nl/Foto-S7CA6ZP7-D.jpg

7

Re: [FEEDBACK] Bloemenexperts?

:thumb:  :thumb: helemaal mooi :y

ach ja, zo leer je steeds bij hè? :s  ;-)

Je hebt echt meeega veel blaadjes gemaakt, leuk zo die dubbel'gefrommelde' :O  :y

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

8

Re: [FEEDBACK] Bloemenexperts?

Dankjewel! Ja zeker, heb helaas nooit tijd voor een workshop hahaha! Maar al doende leert men :)
Ja dat zijn redelijk wat inderdaad! De binnenste 'gefrommelde' zijn 2 bloemblaadjes in elkaar gevouwen en op draad gezet. In totaal zo'n 35 stuks. Daarna nog +/-16 open blaadjes gemaakt en die erbij gebonden. Een heel werk, maar de meeste tijd zit 'm voor mij toch in het wachten en geduld hebben haha! Maar voor een 'probeersel' pioenroos ben ik tevreden  :)

9

Re: [FEEDBACK] Bloemenexperts?

Hallo,

Vroeg me af welke uitsteker je hiervoor hebt gebruikt?

Groetjes Andrea

Neem ook eens een kijkje op mijn Facebook-site Taartenfantasie https://www.facebook.com/TaartenvanDre?ref=hl

10

Re: [FEEDBACK] Bloemenexperts?

Hoi Andrea,

Dat is de Peony Petal Cutter van Celcraft :)